Schaamhaar

  • #1

    Goedemorgen
    Ik heb een dochter van net 8 geworden een maand terug, maar ze heeft dus al een bos schaamhaar en dat is in maart begonnen maar nu al een vol bosje . Ook bemerk ik in haar ondergoed en zeker op zwart ondergoed soms wittige vlekjes van afscheiding. M'n dochter is vrij groot richting 1,55 en heeft al maat 36. Ik zelf kreeg pas op m'n 11de schaamhaar van betekenis dus ik maak me een beetje zorgen dat ze niet al heel erg vroeg begint met puberen

    Reageer
    #2

    Als ik bezorgd was over de gezondheid van mn dochter,zou ik een arts raadplegen ipv een forum......

    Reageer
    #3

    Mijn dochter is 9 en heeft ook al schaamhaar en begint ook al borsten te krijgen ik sta er echt versteld van . Het lijkt het lijkt wel zo dat kids steeds jongeren puberen ofzo .
    Afscheiding heb ik nog niet echt op gelet want dan begint het vaak wel al dat puberen

    Reageer
    #4

    Mijn dochter is inmiddels 13 maar op haar 8ste kreeg ze ook schaamhaar en ik schrok toen ook en ben toen naar de huisarts gegaan want ik had geen zin dat ze toen ook al met menstruatie te maken zou krijgen want dat weet je vaak hoelaat het is .
    Maar die zei ook het is wat het is het is wat vroeg maar totaal niet erg en uiteindelijk werd ze op haar 12de pas ongesteld.
    En die wittige vlekjes had mn dochter ook al rond haar 8ste 9de.

    Reageer
Reageer op: Schaamhaar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief