Constant hoesten

  • #1

    Onze dochter van 1 jaar is al een paar weken flink aan het hoesten. We zijn ook al een paar keer naar de huisarts geweest, en deze zegt dat het een verkoudheid is waarbij ze veel last heeft van slijm. Ondertussen is onze dochter hees van het hoesten en kan niet eens meer in slaap komen van de pijn. Paracetamol en Neurofen helpt ook niet meer. We zitten nu laat in de nacht met een wakker kind en weten ons geen raad meer. Kan iemand ons nog helpen?

    Neusspoelen
    Neusspray
    Stomen (van een hete douche)
    Deze opties hebben we ook geprobeerd zonder effect.

    Reageer
    #2

    Of nu even de huisartsenpost bellen of morgenochtend een verwijzing voor de kinderarts vragen

    Reageer
    #3

    Natuurlijk naar je huisarts. Daarnaast kan een natuurgenezer verder kijken.  Denk aan voedingspatroon, bepaalde voedingssupplementen en natuurlijke middelen. Zuivel, suiker en tarwe geven veel slijmvorming. Histaminerijke voedingsmiddelen, zoals kaas,  werken op de slijmvliezen, wat klachten kan geven. Denk ook aan stoffen die histamine vrijmaken, zoals bepaalde kruiden en smaakversterker. Bij de betere vitaminezaak kan je ook wel advies krijgen over natuurlijke middelen voor de hoest.

    Reageer
Reageer op: Constant hoesten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief