Vagina diepte bij meisjes van 12.5 jaar ivm sex

 • #1

  Mijn geadopteerde dochter uit China is toe aan seks ze is 12.5 jaar. Ik vind dat als moeder wel wat vroeg maar ik laat het toe anders doen ze het toch stiekem. Ze heeft een oudere vriend die ze via McDonald's hij werkt daar leerde kennen.  Hij is 16 jaar en best een volwassen uitziende jongen.  Hij is ontzettend lang 1 meter 90 , sportief lichaam en schoenmaat 46. Mijn Aziatische dochter is juist heel slank en kleiner 1 meter 51.

  Nu komt mijn vraag . Of geslachtsgemeenschap wel mogelijk is en wat is de vagina diepte bij meisjes . Ik neem aan korter dan bij volwassen vrouwen.  Ik las ook op internet dat Aziatische meiden een kortere vagina hebben. En mischien een pikant detail mijn man had zijn ochtenderectie vorige week een keer toevallig gezien.  De jongen sliep naakt vanwege het hete weer. Hij was sprakeloos tegen mij zei mijn man die jongen heeft een veel grotere dan mij.  Ik vroeg hoeveel langer hij zei ik schat 20 cm minimaal! 

  We maken ons dus zorgen over of het fysiek wel kan... Ook omdat ze pas nog zei mijn dochter dat ze een beeje bang is voor zijn super grote penis de eerste keer.

   

  Reactie
  #2

  Hoi Els ,

  Goeie vraag van jou..eerst het technische past het wel?  Als je twee volwassen mensen hebt die geslachtsgemeenschap hebben gaat de penis áltijd erin.  Of het helemaal de volledige penislengte in de vagina kan is bij grote penissen altijd de vraag.  Maar een vagina is gemiddeld 7-10 cm diep en erg rekbaar zeker bij opwinding. Een baby moet immers er doorheen kunnen !

  In geval van je adoptie dochter van 12 is ze zeker nog niet volgroeid dus zal haar vagina eerder bij 5-6 cm diepte liggen. Echter de jongen van 16 heeft een flinke volwassen penis van een man.  Dat is ook vrij normaal op díe leeftijd . Als haar vriendje 13 zou zijn dan is zijn geslachtsdeel een stuk kleiner bv 11-12cm in erectie .Dat zou fysiek voor de seks een betere oplossing zijn. Oplossing is voorzichtig ontmaagden en niet helemaal erin voor de helft met zijn penis. Het klopt dat Aziatische vrouwen een kortere vagina hebben en Afrikaanse weer een diepere. Immers negers hebben vaak een grotere geslachtsdeel gemiddeld. De natuur denkt aan alles !

  Ik vind 12 jaar nog wat jong met 14 zeg ik okay.  Weet van heel wat ouders dat het gebeurt de eerste keer tussen 14-16 jaar! Misschien dat je man die vriend van haar uitleg eerlijk dat hij te volwassen is en een te grote penis bezit . Dat hij dat toevallig gespit hád zijn ochtend erectie.  En dan maar afwachten wat hij ervan vind. Maar jullie zijn de ouders die dat wettelijk mogen verbieden seks onder de 16 jaar.

  Reactie
  #3

  Ik vind het gewoon te jong en op die leeftijd een groot leeftijdsverschil; iemand die al meer ervaring heeft. Ik denk dat als ze nog geen vriendje had, ze niet het idee zou hebben dat ze er aan toe zou zijn. Ik vraag me af of die relatie al dan niet gezond te noemen is maar dat zal je als ouder beter weten.

  Reactie
Reageer op: Vagina diepte bij meisjes van 12.5 jaar ivm sex
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief