knieoperatie dochter(8)

  • #1

    we hebben vandaag te horen gekregen dat onze dochter van 8 een knieoperatie krijgt.ze heeft discoide meniscus, dat houd in dat de meniscus ruw en zwak is.bij haar is een stuk afgescheurd en dat gaan ze nu weghalen.ik heb op internet gekeken en kan er niets over vinden vooral bij kinderen niet.weet iemand hier iets over?kan het vaker gebeuren?is het na de operatie pijnlijk?zal ze daar altijd problemen mee houden?een moeder.

    Reageer
    #2

    is er helemal niemand die er wat van afweet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reageer
    #3

    Ik heb zelf op nog jongere leeftijd dezelfde operatie gehad aan beide knieën. Voor zover ik me kan herinneren rende ik binnen ruim zes weken weer gewoon rond. Toch is het erg belangrijk dat er voldoende rust wordt aangehouden, ik heb namelijk op mijn 12e weer diezelfde operatie gehad en mocht toen van de artsen heel snel 'alles doen', wat heeft geleid tot opnieuw een scheuring. Wat de vierde operatie opleverde aan een en dezelfde knie. Heel veel sterkte!

    Reageer
Reageer op: knieoperatie dochter(8)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief