oorpijn bloedneus

  • #1

    Hallo,

    Ik heb sinds een paar dagen last van mijn oor. Het is een pijn in mijn oor en ik voel het voornamelijk als ik bijvoorbeeld moet gapen of mijn vinger tegen de tragus of daarboven leg/ druk. Zojuist kreeg ik ook een bloedneus. Niet veel. Ik heb dit verder nooit. Ik ben allergisch voor huismijt en heb hooikoorts en heb de laatste tijd veel last van een van deze allergien. Ik weet niet of dit met elkaar te maken heeft. Daarnaast is een voortand van mij wat gevoeliger de afgelopen dagen. Ik gebruik wel een nieuwe tandpasta met whitening. Duiden deze symptomen ergens op of is het toevallig?
    Dank

    Reageer
    #2

    Het kan van de allergieën zijn maar ook een beginnende oorontsteking zou kunnen.
    Ga met de klachten even naar de huisarts en laat naar het oor kijken.

    Reageer
    #3

    Ik heb de laatste pijn last van mijn oor. ik voel het vooral als ik mijn vinger tegen de trages druk. bij gapen voel ik het ook heel erg, ook als ik een boer moet laten. Ik heb ook een bloedneus gekregen. heb geen idee wat er aan de hand is. ik ben nergens alergisch voor

    Reageer
    #4

    Ga dan eens met de klachten naar de huisarts en laat naar het oor kijken

    Reageer
    #5

    Hai ik heb een oorontsteking dubbele dus allebei mijn oren zijn zwaar onstoken ik hoor bijna niks meer maar heb ik lichtelijk bloedneuzen is dat wel oké ?

    Reageer
    #6

    @Kath
    Het advies met dergelijke klachten naar de huisarts te gaan is al meerdere keren gegeven,dus nee, dat is niet ok.
    Er van uitgaande dat je met de oorontsteking bij de huisarts onder behandeling bent, kun je dit dus ook beter met je huisarts bespreken.
    Dan kan die bepalen of het bij jou ziektebeeld past.

    Reageer
Reageer op: oorpijn bloedneus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief