Oorpijn met konstante piep, kaakpijn en hoofdpijn achter en voorho

  • #1

    Ik heb normaal als ik land met vliegtuig dat mijn oren dan wat pijn doen en voor bepaalde tijd alleen hoge frequenties kan horen. Elke keer dat ik vlievlieg houdt dat langer aan. Eerst bijvoorbeeld een uur. Dan 3 uur. Dan twee dagen. Dan 3 dagen. Nu ben ik al anderhalve maand terug van mijn laatste vliegreis en nog last van oor. Sinds vanmorgen dat ik wakker werd zit er ook een constante piep in, ben wat duizelig ook en verder wat last van mijn kaak en stekende hoofdpijn in voor en achterhoofd. Heel irritant. Huisarts zei dat er wat vocht achter zit en kreeg een neusspray maar het helpt niets. Dinsdag ga ik weer vliegen en maak me er zorgen over.

    Iemand een idee wat te doen en wat er mis is?

    Reageer
    #2

    Wat er mis is , is dat je vocht achter je trommelvlies hebt.

    Gebruik een paar dagen voordat je gaat vliegen Xylometazoline. Dagelijks.
    Ook een half uur voordat opstijgt en een half uur voordat je gaat landen. dat is op dit moment de enige tip die ik je kan geven.

    Reageer
    #3

    Ik heb al jaren last van een knisperend geluid achter mijn oren, ik denk dat dit veroorzaakt is door de vele vliegreizen die ik heb gemaakt. Tijdens het vliegen krijg je veel druk op je oren ik denk dat ik ergens een perforatie in de speekselklieren heb of in het oor zelf. Het ergste is mijn wangen vallen de laatste jaren erg in sinds die vliegreizen, wat kan dit zijn?

    Reageer
    #4

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Ga eens naar de huisarts en bespreek het

    Reageer
Reageer op: Oorpijn met konstante piep, kaakpijn en hoofdpijn achter en voorho


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief