Ademen moeilijk en benauwd, piepend geluid.

  • #1

    Hoi, Soms heb ik vanuit het niets een probleem met ademen, niet echt een probleem maar het is precies of men neus of mijn luchtpijp vernauwd. Als ik het zwaar heb met dat ademen dan heb ik ook een piepend geluid en komt de lucht er precies vertraagd uit m'n luchtpijp. Ik heb geen astma of dergelijke. Als ik afgeleid ben door gesprek,... als ik er gewoon niet aan denk dan komt het niet op. Ik ben 1 keer in de nacht naar spoed gegaan (de eerste keer dat ik het had) en die vertelde me dat m'n stembanden !!MISSCHIEN!! samentrokken en zo m'n luchtpijp bijeen drukte. Wat denkt U?

    Reageer
    #2

    Ansgtreacties hebben het kenmerk dat u beschrijft. Voor onderzoek van uw stembanden is verwijzing naar de KNO-arts nodig.

    Reageer
    #3

    Beste labtec,

    Ik heb precies hetzelfde; ook heb ik daarbij soms last van borrelende geluiden uit de slokdarm. Het is een beklemmend gevoel tussen neus en keel/slokdarm en klinkt bij mij ook piepend. Ben je er inmiddels achter wat het is? De klachten zijn zo vaag dat ze moeilijk zijn uit te leggen...

    Reageer
    #4

    Ook ik heb hier last van, het is 04.05 en lichtelijk paniek, door moeilijk ademen het gevoel dat je te weinig lucht binnen krijgt..

     

    Afwachten of rondje huisartsenpost zijn de 2 vragen waar ik nu mee worstel.

    Reageer
    #5

    Ik heb bij mezelf gemerkt dat (na 10 jaar roken) ik nu ook last krijg van een piepend/knorrend geluid bij inademen wanneer ik te veel heb gerookt. Ik ben nu 2 dagen gestopt en het is aanzienlijk minder geworden (hoor bijna niks meer).

    Dus dit kan ook een reden zijn

    Reageer
Reageer op: Ademen moeilijk en benauwd, piepend geluid.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief