Ik ruik wanneer iemand griep heeft/gaat krijgen?!

  • #1

    Er is een bepaald geur wat ik overduidelijk ruik wanneer iemand griep heeft of gaat krijgen. Kan iemand me vertellen dat ik niet de enige ben die dit waarneemt? En of er iets mis met mij is? Want als ik het ruik dan heeft er iemand griep of gaat diegene het krijgen. En anderen schijnen dit niet waar te nemen.

    Reageer
    #2

    Anderen zien het weer aan de ogen of horen het aan de stem, of zien het aan het gedrag.
    Maar ruiken als het nog niet zover is? Dus je weet het al voor degene ziek is? Dan ben je volgens mij paranormaal begaafd. En dat is heel goed mogelijk!
    Er is een term voor, maar dat schiet me nu niet zo 123 te binnen.
    Maar je zou degene kunnen waarschuwen zich een beetje in acht te nemen.Dan doe je er ook iets nuttigs mee!

    Reageer
    #3

    Heej,
    Ik herken ook een bepaalde geur uit de mond en als ik dat ruik weet ik ook of iemand ziek gaat worden.En daar hoef je niet echt paranormaal voor te zijn,want ik ben ook niet paranormaal(zover ik weet;-) )Groetjes meisje

    Reageer
    #4

    Dat is hem juist niemand hoeft iets te zeggen of te praten ik loop er gewoon langs en ik ruik een bepaald geur wat in de lucht hangt en dan geef ik dat door aan degene. En die zegt dan dat ie griep heeft of die krijgt ie een dag later, en is uiteraard stomverbaasd dat ik dat ruik. Ik snap niet dat iemand anders die geur niet waarneemt. Het is namelijk best een sterk geur.

    Reageer
    #5

    de een ziet dingen, de ander hoort dingen en jij ruikt dingen.
    je bent er gevoelig voor, misschien kun je er meer mee dan je denkt.

    Reageer
    #6
    Reageer
    #7

    ja ik ruik dit ook ruikt bij mij als een soort van opgedroogd snot of zo iets moeilijk te beschrijven maar toch zeer duidelijke geur

    Reageer
    #8

    klopt je kan het ruiken

    ik ruik het ook

    maar het is toch allang algemene kennis ?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Bekijk de ontwikkeling van de Griep op Google FluTrends
    http://www.google.org/flutrends/nl/

    Reageer
    #10

    Je bent gelukkig niet de enige. Mijn man en ik hebben het ook. Het begon bij ons een paar jaar geleden net voordat de zogenoemde Mexicaanse griep uitbrak. Normaal ben ik 1 dag goed ziek. Maar mijn man kreeg de griep en ik ook. We waren twee weken goed ziek. Het begon op te vallen dat er uit mijn huid een hele sterke vieze zure lucht kwam. Ik werd er onpasselijk van. We transpireerden ook erg veel. Maar toen we beter waren en naar buiten gingen merkten we op dat we nu andere mensen kunnen ruiken. We dachten jarenlang dat we de enige waren. Maar zo te zien niet.

    Reageer
    #11

    Ik herken bovenstaande dingen ook. Als kind rook ik al dingen, maar daar was ik mij niet echt bewust van. Ik ruik het als mensen griep gaan krijgen. Ik durf het echter niet altijd te zeggen. Tegenwoordig zeg ik het vaker tegen mensen. Het blijkt dan later ook te kloppen. Vaak zie ik het ook aan de kleur van de huid of ogen van mensen als ze een ernstigere ziekte hebben. Ook ervaar ik andere geuren, zoals parfum of wasmiddel als irritant sterk als er iets met iemand aan de hand is.

    Reageer
    #12

    Ik ruik een speciale geur als iemand last van zijn/haar hart heeft. Niet altijd leuk, zeker niet als het om mensen gaat die je goed kent. Ik vind het dan een dilemma of ik het die persoon zal zeggen of niet.  Het is al een aantal keren voorgekomen dat de persoon aan wie ik dit rook inderdaad een hartaanval kreeg of een bijna-hartaanval.

    Reageer
    #13

    Wat gaafijn om te lezen dat jij dit ook heb/kan .ik heb dit namelijk ook en dacht echt dat ik gek was ...

    Reageer
    #14

    Ik heb dit ook!! Ik ruik het wanneer mijn kinderen verkouden of ziek worden, maar nu heb ik het ook bij mezelf heel apart is dat.

    Reageer
    #15

    Ik ruik het ook hoor!

    Ook ruik ik het als iemand niet geslapen heeft. Dat is ook een hele aparte sterke geur wat iemand afgeeft .

    • Eigenlijk is dat bijna dezelfde geur als de geur van een persoon die ziek gaat worden.

     

    Reageer
Reageer op: Ik ruik wanneer iemand griep heeft/gaat krijgen?!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief