Brok in de keel

  • #1

    Ik heb nu al 2 weken dat ik het gevoel heb dat er iets in mijn keel zit, dit is vooral aan de onderkant van mijn keel. Ik moet sinds een week ook hoesten (droege hoest), ik heb er 's avonds vooral last van, ik voel me dan ook wat duizelig en vermoeid. Als ik het internet raadpleeg kom ik elke keer uit op kanker. Iemand die ervaring heeft met deze symptonen.

    Reageer
    #2

    Heb je veel stress of spanningen?
    Doe eens de test op:
    https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

    Reageer
    #3

    Ik heb niet zo vaak stress, soms wel eens voor school. Ik krijg de laatste tijd veel meer stress door het idee van kanker. Ik heb de test gedaan en scoorde 40.

    Reageer
    #4

    Ik voel me de laatste tijd ook zo energieloos, ik ben altijd een energiek persoon en de laatste tijd is dit veel verminderd. Snap ook niet waarom dit meestal 's avonds is en niet overdag.

    Reageer
    #5

    Ik wil er ook nog aan toevoegen dat ik dit vooral heb bij het slechte weer, loop al zeker een maand rond met een snotneus. Toen de periode van het mooie weer er was had ik hier weinig/geen last van. Zou dit de oorzaak kunnen zijn van een vitaminetekort?

    Reageer
    #6

    Ga dan eens met de keelklachten naar de huisarts. En vraag om een bloedonderzoek naar je HB en vitamines

    Reageer
    #7

    Die brok in de keel en het energieloos voelen 's avonds kan met stress/angst te maken hebben

    Reageer
    #8

    Super bedankt voor de tips! Ik zal de komende dagen eens langsgaan bij de huisarts

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Brok in de keel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief