Wat heb ik?

  • #1

    Hallo, ik ben nu inmiddels al 3,5 week niet echt lekker de ene dag weer wel en dan weer een dag niet. De eerste week had ik in ene spontaan hoofdpijn, heftige spierpijn en hele erge pijnlijke hoestbuien (moest er gewoon van huilen zoveel pijn deed het) en natuurlijk ook koorts 39,5.
    Ben daarna weer wat beter geworden alleen bleef het hoesten aanhouden en kon ik horen en voelen dat mijn luchtwegen vol zaten met slijm dus ben naar de huisarts geweest. Die zej dat het misschien een longontsteking was maar omdat ik jong ben dat hij aan het genezen was vanuit zich zelf en kon toen weer gaan. Daarna ben ik weer geweest. Ook omdat het hoesten nog niet stopte, voor mijn keelpijn,ik had ook in ene een beetje pijn in mijn lever en voor de hoofdpijn. En ohjaa vroeg ook gelijk of ik mijn oude pil weer terug mocht omdat de nieuwe die ik had niet helpte tegen het heftige bloeden. Uiteindelijk moest ik bloed testen. Nu heb ik te weinig bloedplaatjes en te weinig vitamine D. En moet ik vandaag bellen en over 2 weken weer bloedprikken.

    Maar ik voel me dus al 3.5 week echt slecht. Ben normaal echt vaak ziek maar dit is wel echt raar. Ik moet wel zeggen dat ik voor mijn opleiding alle hepatitis B prikken moest halen. En dacht dat de maagzuur en de pijn in mijn lever daardoor kwamen.

    Reageer
    #2

    Oohja helemaal vergeten te zeggen. Maar 2 weken geleden kwam ik thuis van een leuk avondje. En kreeg in ene heel erg veel pijn in mijn linker klier in mijn keel. Het straalde ook uit naar mijn oor en zelfs mijn linkerkiezen alsof ik kiespijn had terwijl er niks was. En kon mijn nek niet draaien. De klier was echt dik en ik kon hem gewoon voelen zitten. Wat kan dit zijn?

    Ik dacht aan de ziekte van pfeiffer Maar vond daar weer andere symptomen van. En dat zou wel raar zijn want ik heb alleen speeksel binnen gehad van mijn vriend. En hij heeft niks

    Reageer
    #3

    Ga eens met de klachten nar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Wat heb ik?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief