Gerommel in oor

  • #1

    hallo,

    Ik werd vanmorgen wakker met een raar rommelend/zoemend geluid in mijn oor. Voel ook een trilling erbij. Ik vind dat heel eng. Kon er niet meer van slapen. Als ik mijn vinger ertegen drukte was het weg of minder. Ook als ik iets mijn kaak beweeg is het weg. En heel snel zit het er dan weer. Ben wel bekend met oorsuizingen, maar niet dat gerommel. Het voelt ook als gerommel. Wat kan dit zijn? Ben wel vorige week beetje verkouden geweest. Maar dat is over... en gebruik neusspray. Ben ook niet met vuurwerk in aanraking geweest.

    Reageer
    #2

    Het kan toch een gevolg van de verkoudheid zijn

    Reageer
    #3

    Klinkt als oormyclonus. Hier ook aanwezig en op zoek naar een niet-invasieve oplossing. De hele dag gerommel en getril aan één kant en om dol van de worden. Nu kaakspieren oprekken met een wijnfleskurk 3 minuten per keer en hopen dat het weggaat. Jaren geleden ook maandenlang last van gehad. Anders maar weer eens acupunctuur proberen, want dat is al vaker handig gebleken.

    Reageer
Reageer op: Gerommel in oor


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief