Bultjes achter op Keelwand

  • #1

    Hallo Allemaal,
    Ik ben een man 26 jaar en ik rook niet.
    Sinds ongeveer 3 weken heb ik deze bultjes ontdekt achterin mijn keel(zie foto).
    Omdat ik er niet helemaal gerust over was ben ik naar mijn huisarts gegaan en heb het laten controleren. Hij zegt dat hij niet echt kan verklaren wat het is maar dat her er niet afwijkend/verontrustend uit ziet. Ik mag zelf nog kiezen of ik door wil naar de KNO maar weet niet helemaal of dit nodig is, ik ben er nog niet helemaal gerust op en krijg het niet uit mijn hoofd.

    De bultjes geven verder geen klachten behalve soms wat lichte slik klachten. Verder heb ik pollen allergie. Waarschijnlijk ook huisstofmijt volgens mijn arts. Hier slik ik anti histamine voor.

    Ik twijfel niet aan de mijn arts maar ik zou graag een tweede mening zien van iemand op het forum hier met medische ervaring, of van mensen met vergelijkbare klachten waarbij wel een diagnose gesteld is.

    Groeten.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Ga dus naar de KNO arts

    Reageer
    #3

    Die heb ik ook vanaf mijn jongste jaren. Ben er ook al mee naar de arts geweest en is helemaal niks ergs. Heel veel mensen hebben het. Hij ging me nog uitleggen dat het een soort van weefsel is en dat heel veel mensen het hebben. Ik ben 20 jaar verder en heb het nog steeds. Maar als het je gerust steld kan je altijd naar de kno arts gaan. Laat ff weten wat zijn reactie is. Je kan trouwens ook afbeeldingen googlen en dan kan je zien dat het bij veel mensen zo is maar weinig mensen kijken echt grondig naar hun mond.

    Reageer
    #4

    Bedankt voor jullie reactie @tandor en Anoniem. Mijn huisarts zei inderdaad dat hij de bultjes ook veel ziet bij mensen. Ik kijk het even aan en misschien ga ik door naar de KNO arts voor wat het is en of het nog een connectie kan hebben met mijn allergie. Mocht ik gaan dan hou ik je op de hoogte.

    Groeten

    Reageer
    #5

    Okee als je gaat laat het even weten...

    Reageer
    #6

    Hoi hier ben ik weer met een update voor mensen die nog interesse hebben in wat de KNO arts zei: De bultjes zijn volkomen onschuldig zei hij binnen 10 seconden, hij zei dat het lymfoide plaques waren?. Wel ben ik gelijk doorverwezen om bloed te prikken op inhalatie allergenen en wat andere testen waarvan ik de uitslag nog niet heb.

    Reageer
    #7

    Hai 3 jaar verder haha ik ben 15 en heb dit ook al een jaar ofzo was er nu weer bang over maar nu zag ik deze berichten had me gerust gesteld

    Reageer
Reageer op: Bultjes achter op Keelwand


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief