Van de een op andere dag doofheid

 • #1

  Sinds eind maart dit jaar van de een op de andere dag "doof". De geluiden die binnen kwamen leken op een robot. Heel blikkerig. Ondanks mijn doofheid kwam alles heel hard binnen. Alsof er water in je oor zit na een duik in het water. 2x bij HA geweest. Ik moest stomen, kauwen, gapen en het zou weer overgaan. Het had tijd nodig.

  Niets is minder waar. Doorgestuurd naar KNO. MRI laten maken van het oor. Brughoek scan. Gelukkig was er niets te zien. De oor druk aan de buiten en binnenkant was goed. De gehoortest was slecht. Ik hoor haast niets meer. Heb soms zo erge geluiden in mijn oor. Ik noem het wasmachinegeluiden, waardoor ik ook niet goed hoor aan mijn andere oor. Voel me dan opgesloten in mijn eigen hoofd als het weer zo heftig is.

  Ik heb betahistine voorgeschreven gekregen. Dit is tegen duizelingen (die ik niet heb) maar het zou de doorbloeding in het oor beter maken.

  Deze week terug naar KNO geweest. Hij zei dat ik niet hoefde terug te komen tenzij ik dat zelf wilde😲. Ondanks dat de hoortest zeer slecht was.

  Ik moest nog wel doorgaan met de betahistine.

  Daar ben ik vandaag dus gelijk mee gestopt. Het helpt niet. Ik voel gewoon dat er "iets" in mijn hoofd zit. Niet iets ernstigs maar wel snot enz wat vast zit en wat aan de rechterkant van mijn hele hoofd zit.

  Mijn neusspray fluticason neem ik ook niet meer.

  Ik ga nu zelf beginnen met de Rhino Horn. Zoutwateroplossing en spoelen en hoop dat alles nu eens los komt in mijn hoofd en dat ik weer gewoon kan horen zonder doofheid en harde blikkerig geluiden.

  Maar na het lezen wat er allemaal op dit forum staat, zinkt de moed mij in de schoenen.

  Ik wens iedereen heel veel beterschap toe.. en mezelf ook

  Reactie
Reageer op: Van de een op andere dag doofheid
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief