rare slikklachten

  • #1

    Hoi,

    Sinds ongeveer twee weken heb ik zeer aparte slikklachten. Als ik slik, lijkt het wel alsof alles over de linkerkant van mijn mondholte mijn slokdarm ingaat. Verder is het zo dat als ik mijn eten met mijn linkerkaken kauw en doorslik geen klachten heb, maar als ik dat aan de rechterkant van mijn mond  doe krijg ik het veel minder goed weg. Heb een beetje het gevoel alsof mijn rechter mondholte wat dikker is dan mijn linker. Verder is het wel zo dat als ik in mijn mondholte kijk mijn amandelen wat geïrriteerd uitzien. Weet iemand heel misschien wat de oorzaak van deze klachten zou kunnen zijn?

    Misschien wel handig om erbij te vernoemen, dat ik 2 weken geleden door mijn huisarts ben doorverwezen naar een psycholoog voor lichamelijke klachten die het resultaat zijn van veel stress (en een zekere mate van angst naar mijn mening).

    Ik weet dat dit hele vage klachten zijn, maar ik maak me er toch wel redelijk zorgen over. Ben namelijk bang dat het een neurologische grondslag heeft.

    Hopelijk kan iemand me hiermee verder helpen:)

    Reageer
    #2

    Als je amandelen er wat geïrriteerd uitzien, kan dat best wel de oorzaak zijn. Dat zou dan niet zo vreemd zijn. Laat je huisarts naar de keel kijken

    Reageer
Reageer op: rare slikklachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief