Oorontsteking?

  • #1

    Hallo na 1 nacht flink ziek te zijn geweest vervolgens verkoudheid er achteraan en nu nog begon gister mijn oor minder te horen en beetje te zuisen, vanmorgen wakker geworden met hevige oorpijn , dus toen maar 2 paracetamol gepakt. Toen ik op bed lag en op de oor lach, knapte deze steeds beetje verder open best wel pijnlijk. Nu keek ik net op m'n kussen lach er bloed op. Ik ben nog wel beetje doof en nog steeds verkouden. Oorpijn heb ik niet meer. Is dit oorontsteking? En kan ik zo genezen of moet ik na dokter?

    Reageer
    #2

    Ik had ook zo iets alleen ik keek het aan. En ging vanzelf weg als je het nog een keer heb of de erge pijn zal ik als ik jouw was naar de huis arts

    Grt. Koen

    Reageer
    #3

    Oké hij bloed niet hevig ofzo , maar er is nog wel bloed aanwezig. En behoorlijk doof. Dus even afwachten?

    Reageer
    #4

    Komt er vaak bloed uit?

    Om de hoeveel dagen?

    Reageer
    #5

    Het is alleen vandaag nog maar. En het is niet dat ie constant bloed maar vind wel een beetje op me kussen.

    Reageer
    #6

    Ik denk dat je er verstandig aan doet om toch even de huisartsenpost te bellen. Je zou inderdaad een ontsteking kunnen hebben.

    Reageer
    #7

    Ik heb met huisartsenpost gebeld gister het is inderdaad een ontsteking maar hoefde er nog niet na te laten kijken omdat de pijn wrg is en de rommel eruit loopt. Wel ben ik nog steeds doof. Nog maar even afwachten.

    Reageer
    #8

    Na gisteren bij de huisarts geweest te zijn heb ik antibiotica gekregen genaamd amoxinicille zoiets , sinds gister geslikt te hebben bevalt het me aardig goed en gaat de slijm goed weg. Maar de doofheid is nog zeer aanwezig , en word irritant. Nu lees ik op Google dat dit kan blijven? Of is dit alleen bij een "verwaarlozende" oorontsteking. Ik was er vrij op tijd bij en dokter zei van als het binnen 2 dagen niet over is moet je even die medicijnen gaan slikken.  Maar ben uit voorzorg ze maar direct gaan gebruiken. De pijn is meenste weg , komt goed rommel uit bijde oren.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Eerst maar eens de kuur afmaken. Dat de "doofheid" er nu nog is, is heel normaal.

    Reageer
    #10

    Dat zowieso! Na de eerste dag geslikt te hebben , heb ik hevig gezweet Van nachts tot druppen aan toe. Geen koorts nu gemeten.

    Reageer
    #11

    Ik Heb sinds vandaag last van een suizend oor, het doet ook soms pijn en ik ben verkouden. Is dit een oorontsteking of gewoon door de verkoudheid en hoe merk je dat je ene oorontsteking hebt. Moet je ook nr de dokter voor een oorontseking?

    Reageer
    #12

    Dat kan van de verkoudheid zijn. Als je meer oorpijn gaat krijgen kan het inderdaad een oorontsteking zijn. En ja, daar moet je mee naar de dokter

    Reageer
Reageer op: Oorontsteking?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief