Klap op oor

 • #1

  Hallo ik heb gisteren avond een klap met de platte hand op mijn oor gehad. Toen had ik een erge piep aan m'n oor en het deed ook best zeer. De piep nam na een tijdje wel weer af, het lijkt ook wel of het gevoel van mijn oor een beetje weg is. Nu is het de volgende ochtend en heb ik nog steeds een lichte piep aan mijn oor en het voelt toch niet normaal aan, ik weet niet of ik gehoorschade heb.

  Wat moet ik nu doen? Een paar dagen afwachten en als de klachten aanhouden naar de huisarts? Het is nu woensdag en als ik er morgen nog last heb vrijdag naar de huisarts?

  Reactie
  #2

  Aanvulling ik kom er nu achter dat als ik slik er heel even een soort krakend geluid in mijn oor komt

  Reactie
  #3

  Maak maar even en afspraak met de huisarts en laat naar je oor kijken. Je trommelvlies zou beschadigd kunnen zijn.  Niet wachten tot vrijdag dus...

  Reactie
  #4

  Ik ben zojuist naar de huisarts geweest ik heb inderdaad een gaatje in mijn trommelvlies. Nou ga ik over 2 weken naar een hardstyle festival, hier doe ik uiteraard oordoppen in. Kan ik dit festival beter overslaan of is het niet extra schadelijk als er een gat in het trommelvlies zit

  Reactie
  #5

  Goedemorgen Lau,

  Ik heb niet heel veel verstand van de oren. Maar je trommelvlies gaat bewegen bij geluid. Een hardstyle festival lijkt me dan niet heel goed voor je trommelvlies. Wat het sowieso al niet is.

  Mijn advies is om hierover toch even de HA te bellen wat die je adviseert. Maar ik verwacht dat die ook zegt dat het verstandiger is om thuis te blijven.

   

  Groeten

  Kevin

  Reactie
  #6

  Ik raad je af om naar het festival te gaan. Ook met oordoppen is er nogal wat vibratie op je trommelvlies zoals @kevin al schrijft. Je zou meer schade kunnen  oplopen.

  Reactie
  #7

  Ik heb gisteren een klap op mijn oor gekregen, ik hoor alles nog zeer goed, maar het doet pijn als ik aan mijn oor kom, wat kan dit zijn ?

  Reactie
  #8

  Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  hallo bij het dicht doen van het keukenkastje draaide ik mijn hoofd weg. ik deed wel het deurtje dicht en die kwam met een klap tegen mijn hoofd, precies achter het oor.Nu heb ik een zwelling op die plek en oorpijn. de plek zelf is erg gevoelig, wat moet ik doen.

   

  Reactie
  #10

  Je zou kunnen koelen.

  Reactie
Reageer op: Klap op oor
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief