Minder goed horen met rechteroor

 • #1

  Hallo allemaal,

  Sinds een tijdje heb ik last van mijn rechter oor. Ik heb een soort druk en hoor er iets minder goed mee. Als ik met een koptelefoon of oordopjes muziek luister lijkt het geluid bij elk track alleen uit het linker oortje te komen. Dat ligt niet aan het oortje, want ik heb het met meerdere geprobeerd. Als ik mijn neus dichtknijp en en probeer te blazen komt er amper lucht uit mijn rechter oor. Komt het door een verstopping ?

  Reactie
  #2

  Dat zou heel goed kunnen. Wellicht oorsmeer dat aangedrukt is door het gebruik van de oortjes. Ga even naar de huisarts en laat ernaar kijken.

  Reactie
  #3

  Hi!

  Vandaag ben ik naar de huisarts gedaan en bleek dat ik eeniets es terug getrokken trommelvlies heb. Ik heb zure oordruppels en neus spray gekregen. Is dit iets ergs ?

   

  Alvast bedankt

  Reactie
  #4

  Dat herstelt doorgaand weer vanzelf

  Reactie
  #5

  Bedankt voor je reactie. Ik ga nu rustig afwachten  🙂

  Reactie
  #6

  Ik merk na het nemen van de oordruppels dat ik juist meer pijn krijg. Mijn oren en rechter kaak doen pijn. Is dit normaal of moet ik naar de huisarts ?

  Reactie
  #7

  Ga dan even terug naar de huisarts en laat ernaar kijken

  Reactie
  #8

  Hallo,

   

  Vanochtend ben ik naar de huisarts gegaan en die heeft gezegd dat er nu niks mis met me gehoor gang is en het na 2 weken over moet zijn. Kan een ingetrokken trommelvlies na 3 dagen herstellen ? Wel heb ik een neusspray erbij gekregen sinds vrijdag die ik nog moet gebruiken.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Nog maar even afwachten dan. Hopen dat de neusspray het gewenste effect zal hebben.

  Reactie
  #10

  Ik hoop dat het goed komt. Bedankt voor je snelle reacties en hulp !

  Reactie
  #11

  Hallo iedereen,

  Sinds kort moest ik naar het Medisch Onderzoek, heb mijn hoortest 2x moeten opnieuw doen, niet geslaagd. Ben gisteren naar dokter geweest en hij zegt dat hij niks kan zien en dat we best naar het ziekenhuis gaan voor een onderzoek ofz. Als ik mijn ene oor toe doe met mijn hand dan hoor ik met mijn rechteroor sterk minder. Ik ben heel erg bang dat ik een operatie zal moeten doen, wat ik echt totaal niet wil, weet iemand hier iets meer over?

  Mvg

  Reactie
  #12

  Daar kan niemand zo iets over zeggen. Dat zul je van de dokter in het ziekenhuis horen .

  Reactie
  #13

  Hey Tandor,

  Ik heb vrijdag een afspraak maar toch ben ik heel erg bang, een operatie is echt niet mijn ding! Ik heb dus een oor test gedaan op mijn gsm (2x, dus zou moeten ongeveer kloppen) Blijkt dat ik aan mijn ene oor 95 % hoorvermogen heb (Linke oor) en aan mijn rechteroor 65%. Dit is een heel groot verschil. Is 65% echt erg? Is een operatie dan echt noodzakelijk? (Ik hoor trouwens ook nog heel goed)

  Mvg

  Reactie
Reageer op: Minder goed horen met rechteroor
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief