amandelen knippen

  • #1

    hallo,

    mijn amandelen zijn vorige week maandag geknipt.
    de operatie is me echt 100% meegevallen, te napijn viel wel vies tegen. ik kan nu (dinsdag een week later) gewoon weer goed drinken en weer wat luider praten. de korsten in me keel lossen nu langzaam op dus ik kijk goed uit voor de zachte huid eronder.
    ik raad iedereen aan heel veel te drinken ook al doet het pijn! en probeer je vitamines binnen te krijgen. ook raad ik iedereen aan de mond te spoelen met bolcasan van oral-b, dit is een mondspoeling tegen infecties.

    groeten!

    Reageer
    #2

    Hoi Visser,

    Mijn amandelen zijn vorige week woensdag eruit gehaald.. Vind het ook een hele vervelende week zonder fatsoenlijk te kunnen eten. Maar zou graag wat ervaringen met jou willen delen.

    Bij mij zit het zo.. Gisteren hebben er een paar korsten losgelaten maar als ik in mijn keel kijk met een lamp dan lijkt het alsof het nog hardstikke opgezwollen is in mijn keel.. heb jij dat ook?

    En hoe heb jij de afgelopen week ervaren?

    Groetjes, Maddy

    Reageer
    #4

    Is het nou altijd echt nodig om je amandelen te laten knippen? Ik hoor ook wel eens dat de artsen hier wel heel erg gemakkelijk toe over gaan.

    Reageer
Reageer op: amandelen knippen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief