koorts

  • #1

    Hoi! ik heb al maanden hypochondrie en heb nu voor het eerst koorts sinds ik dat heb. Ik ben super bang dat ik bijvoorbeeld een dodelijke infectie ziekte heb of iets dergelijks. Mijn koorts was er vannochtend nog niet ( 37.1 ) en nu wel ( tussen de 37.9 en 38.2). Ik had gisteravond al wel last van hoesten en ben wel verkouden sinds gisteravond. Ik ben heel bang dat er iets ergs aan de hand is, ik ben zelf 17.

    Groet

    Reageer
    #2

    Van hypochondrie krijg je geen koorts.

    Dat zal van je verkoudheid zijn. En je temperatuur is nog niet eens koorts te noemen,je hebt wat verhoging. Normaal bij een verkoudheid,griepje of Corona.

    Reageer
    #3

    Hi! denk je dus niet dat het wat erg is? op internet staat dat het wellicht hersenvliesontsteking is of een septis… ik maak me daar nogal zorgen om

    Groet

    Reageer
    #4

    Op internet staat heel veel,daar staat ook dat verhoging bij een verkoudheid past.
    Met de dingen die jij noemt,zou je hartstikke ziek zijn en 112 bellen. En niet meer op internet zoeken wat je allemaal zou kunnen mankeren.
    Dus nee,ik denk niet dat het iets ergs is😉

    Reageer
Reageer op: koorts


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief