Zwelling tong met wit puntje

  • #1

    Beste.

    Ik ben 22 jaar en heb sinds 1,5 week een gezwollen tong met een spierwit puntje erop. Heb daarbij ook een druk op mijn oren. Ik maak mezelf grote zorgen voor ziektes als tongkanker. Kan dit onschuldig zijn of bijvoorbeeld met een verkoudheid of iets te maken hebben? Ik hoor het graag.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Als aanvulling. Kan dit bijvoorbeeld ook een allergische reactie zijn op bijvoorbeeld voedsel wat ik had gegeten?

    Reageer
    #3

    Ik bedoelde eigenlijk dat ik al 1,5 week last heb van oorpijn en raar gevoel bij slikken rechts. Nu sinds gister eigenlijk dacht ik dat het minder werd. Toen in de avond at ik een pizza die ik nooit eerder op had. Ik kreeg toen ineens jeukend tandvlees en gehemelte. Verder kreeg ik toen ineens die gezwollen plek op m’n tong. Kan dit een allergische reactie zijn?

    Reageer
    #4

    Inmiddels ben ik al bij de huisarts geweest. De huisarts gaf aan dat de zwelling een mooie kleur heeft zoals de rest van mijn tong. Het kan even vervelend zijn, maar dit trekt vanzelf weg net als de druk op mijn oren. Het kan komen door een allergie of door een verminderde weerstand, maar het is niks om me druk over te maken. Geen tongkanker dus.

    Reageer
    #5

    Het kan met van alles te maken hebben maar beslist niet met tongkanker

    Reageer
    #6

    Misschien was de pizza gewoon iets te heet

    Reageer
Reageer op: Zwelling tong met wit puntje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief