Wat is dit?

  • #1

    Hoi. Ik ben 22 en heb sinds een week de volgende klachten. Ik ben bang voor keelkanker. Kan dit ook iets anders zijn, bijvoorbeeld verkoudheid?

    - Globusgevoel bij het slikken. Vooral rechterkant.
    - Oorpijn zeurend en stekend, vooral aan rechts, maar soms ook links.
    - Verstopte neus

    Ik hoor het graag, want heb erge stress.

    Reageer
    #2

    Als aanvulling. Als ik mijn neus hard ophaal, voel ik ook dat mijn oren wat dicht gaan.

    Reageer
    #3

    Ik zou vanuit mij zelf eerder aan een verkoudheid denken zeker ook met neusverkouden en oorpijn. Je holtes staan allemaal met elkaar in verbinding.

    Reageer
    #4

    Wat is hier tegen te doen? Want telkens als ik mijn neus ophaal dan raakt de druk op mijn oren weer groter…

    Reageer
    #5

    dat zijn toch normale klachten bij een verkoudheid of corona... Testen voor corona en gewoon wachten totdat het over gaat.

    Reageer
    #6

    Dit globusgevoel is vooral rechts achter op m’n tong, maar ik zie niks geks op mijn tong ofzo, maar telkens doet het pijn bij het slikken. Soms straalt de pijn bij het slikken ook uit naar m’n oren. Er zit volgens de huisarts vocht achter 1 oor.

    Is het normaal dat ik deze lichamelijke pijntjes dan ervaar of is het bijvoorbeeld iets als tongkanker? Omdat het dus uitstraalt. Huisarts gaf aan niks geks te zien op tong buiten wat bultjes achteraan, wat volgens haar normaal was qua smaakpapillen.

    Reageer
    #7

    De huisarts heeft je dus al verteld wat er aan de hand is. Niks bijzonders dus en de klachten passen bij vocht achter het trommelvlies

    Reageer
Reageer op: Wat is dit?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief