Braakneigingen, Keel klachten en Maagzuur

  • #1

    Hallo,

    Ik heb waarschijnlijk in maart van dit jaar Corona gehad en in juni waarschijnlijk weer alleen heb ik vanaf maart denk ik al last van maagzuur en een globus gevoel. Alleen heb ik sinds dit weekend last van braakneigingen en ik wordt daarbij misselijk. Ik kan geen vet eten meer eten en ik ben nu kleine beetje aan het eten. Ik heb nu het gevoel dat mijn keel een beetje gesloten is en telkens als ik heb gegeten moet ik hoesten.

    Ik heb al een lange waslijst met klachten gehad..en ik ben nu best wel angstig dat dit misschien wel kanker is..Ik kan pas aankomst woensdag naar de huisarts..

    Wat kan het zijn?

    Reageer
    #2

    Ik zou het zo helaas niet kunnen zeggen, maar om nou aan kanker te gaan denken is toch wel een beetje overdreven

    Reageer
    #3

     

    Bedankt voor het bericht terug.

    Nee, maar als je al een tijdje allerlei klachten krijgt..de ene die weg gaat en je krijgt er weer een ander voor terug..vertrouw je je lichaam niet meer..dus voor nu vertrouw ik mijn lichaam niet meer

     

     

     

     

     

    Reageer
    #4

    Even een side note..ik slaap ook al een aantal maanden slecht en ik wordt steeds wakker met hartkloppingen en door de globus gevoel kan ik bijna niet eten en ik val ook af..

    Maar nu heb ik een verdikking gevoeld in mijn hals omdat ik niet kon slapen..

    Ik maak mij nu heel erg zorgen

    Reageer
    #5

    Dat moet je met die klacht naar de huisarts gaan

    Reageer
Reageer op: Braakneigingen, Keel klachten en Maagzuur


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief