Wondje dat niet weggaat binnenkant neus / neusschot

  • #1

    Sinds 10 dagen heb ik een pijnlijke wond in mijn neus, het is niet heel erg pijnlijk. Heb mijn best gedaan om een foto te maken.

    Heb ongeveer 4 maanden terug hetzelfde wondje gehad en toen met steroïde zalf die door de dokter was voorgeschreven aan de gang gegaan en het ging weg. Nu helpt de zalf niet en word het wondje groter (wel minder pijnlijk door het vet te houden)

    Moet ik een andere specialist bezoeken / mij zorgen maken?

    Bij voorbaat dank voor uw inzichten

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    ga in ieder geval terug naar de huisarts. Die zou je dan kunnen verwijzen naar de KNO arts

    Reageer
    #3

    Hi John ik hoop dat het beter gaat! Ben je er achter gekomen wat de oorzaak was en hoe het definitief weggaat? Ik zit met hetzelfde probleem.

    Groetjes Sara

    Reageer
    #4

    Het berichtje van niet van mij, maar van Piet

    Reageer
    #5

    Ik heb al 3 jaar een beschadigde neus, heb jaren geleden in depressie gezeten en gesnoven een korte periode maar intense en sindsdien is mijn neus van binnen beschadigd geen gaatje en het moedervel is er nog maar het blijft beschadigd en mensen kunnen het soms zien het is zo beschamend, terwijl ik al lang gestopt ben met snuiven denken ze toch dat ik een junkie ben... ik weet niet of me neus ooit nog gaat genezen.

    Reageer
Reageer op: Wondje dat niet weggaat binnenkant neus / neusschot


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief