Kind 3 jaar wakker met bloed op kussen

  • #1

    Mijn dochter is 2 ochtenden wakker geworden met bloed op het kussen en knuffeltje. Oren en neusgaten waren schoon. Ook geen wondjes in haar mond te vinden. Moet ik de huisartsenpost bellen dit weekend of kan dit wachten tot maandag?

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Ik zou dan toch even met de huisartsenpost bellen. Het moet ergens vandaan komen. Ze heeft geen speeltjes in bed waar ze op kan bijten en dat wellicht een wondje veroorzaakt?

    Reageer
    #3

    Nee, verder is er ook niks te zien. Geen wondje ook niet op haar lichaam.

    Ik ga zo toch even bellen inderdaad voor de zekerheid.

    Reageer
    #4

    Denk dat dat een goed idee is

    Reageer
    #5

    Hallo,

    Ik was even aan het googlen omdat mijn dochter dit ook heeft. Al een aanta keer, maar deze keer iets erger. Ik vroeg me af wat de huisarts toen zei bij jou?

    Bedankt!

    Reageer
    #6

    @Zelfde probleem

    Het advies bij de ts was heel duidelijk contact op te nemen met een arts. De huisartsenpost, niet eens afwachten tot de huisarts weer bereikbaar is.

    Dan geldt dat ook voor jou!
    Je kunt hetzelfde "probleem" hebben,maar misschien is bij jou dochter de oorzaak wel heel verschillend.
    En dat kan zijn dat het bij de ts iets ernstigs was en bij jou dochter iets onschuldigs,maar realiseer je dat andersom dus ook mogelijk zou kunnen zijn.

    Ik vind het dus op zn zachtst gezegd een beetje onhandig om aan een vraagsteller uit 2021 te vragen wat haar zoon mankeerde,terwijl er meerdere keren geadviseerd wordt contact op te nemen met de huisartsenpost.
    Dan had ik inmiddels bij de huisarts aan te telefoon gehangen.....

    Reageer
    #7

    @Suzan

    Voor de duidelijkheid, ik had alvast een afspraak bij de arts gemaakt (en kon pas vrijdagavond gaan) en was enkel maar aan het surfen omdat ik ongerust was en al op zoek naar mogelijke diagnoses. Dus hou je kritiek van onhandigheid maar voor jezelf.

    Reageer
    #8

    @Zelfde Probleem

    Misschien moet je dan de volgende keer zelf meer en duidelijkere informatie in je bericht zetten,want je schrijft nergens dat je contact met een arts hebt gehad.
    Dan voorkom je dergelijke opmerkingen.
    Je wilt niet weten hoeveel mensen er op een forum zonder artsen dingen vragen waarmee ze toch echt een huisarts moeten raadplegen.
    Vooral als het om de gezondheid van een kind gaat,vind ik dat nogal verontrustend.
    En reageer ik daarop.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Kind 3 jaar wakker met bloed op kussen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief