Hartslag in oor oorsuizen en oorpijn

  • #1

    hoi

    Ik heb sinds anderhalf jaar oor klachten het begon met een druk op beide oren.. als ik me oren wil open ploppen gaat dat links wel rechts niet.. na een half jaar begonnen de naast oorsuizen aan het rechteroor ook piepjes soort van morscodes in het oor wat nu weer hoge tonen zijn de laatste tijd heb ik er weer een klacht bij namelijk me hartslag in me oren voornamelijk aan de linkerkant ben bij de kno arts geweest kon niks zien ook een gehoortest gehad was ook goed.. heb de laatste tijd ook last van tintelingen op me voorhoofd wel heb ik toen alle klachten begonnen heel veel stress gehad.. iemand bekend met dit soort klachten ??

    Reageer
    #2

    Ja klinkt als stralingsgevoeligheid. Het zou kunnen komen van draadloze apparaten, voornamelijk Smartphone die vele malen sterker zijn geworden de laatste paar jaar. Uit de antenne(waarschijnlijk is het 's nachts het ergst voor je als je buren hebt die hun Smartphones naar jou toe hebben liggen) komt er(hoorbaar en voelbaar voor mij) een enorm hoge piep, druk en gevoel van "stress/spanning"op de oren te staan wat bij mij er toe heeft geleid ik verminderd gehoor heb gekregen. Soms aanhoudend met steken en een "gewond" oor. Vaak 's nachts tot 's morgens wanneer deze weer worden opgepakt en de tonen, druk en andere narigheid verdwijnt dan weer.  Herkenbaar? Veel mensen zin gevoelig voor dit soort straling maar de meesten voelen pas iets of ervaren het bij de meest extreme vorm. Wat nu steeds meer voor komt. Op Sosstraling.nl of StichtingEHS.nl kunt u het een en ander nalezen en hopelijk kan dat helpen in het verminderen van de klachten.

    Reageer
Reageer op: Hartslag in oor oorsuizen en oorpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief