Oorontsteking te nauwe gehoorgang

  • #1

    Ik ben een 30-jarige man die zijn hele leven al bij de KNO-arts loopt. Op mijn tweede kreeg ik een beginnend hersenvliesontsteking. De doktoren hebben mij destijds oordruppels gegeven. Helaas resulteerde dat in een gat in mijn trommelvlies waardoor bacteriën mijn rotsbeen zwaar hebben aangetast.(mastoiditus) In mijn jeugd ben ik 7 keer aan mijn rechteroor geopereerd. Door die vele operaties is mijn gehoorgang zwaar vernauwd.
    Nu heb ik er gelukkig de afgelopen jaren nauwelijks tot geen last van gehad.

    Helaas is het nu goed mis. En daar wil ik wat over vragen. Mijn oor is dus nu weer zwaar ontstoken. Normaal kwam het pus er gewoon uitlopen, maar nu door mijn vernauwde gehoorgang blijft het allemaal in mijn oor zitten. Het is al weken aan het etteren en sinds vandaag kan ik mijn kaken niet meer op elkaar zetten vanwege de pijn. Nu heb ik net de huisarts opgebeld met de vraag wat nu te doen. Ik ben gelijk doorverwezen naar mijn oude KNO-arts. Uitgelegd wat ik nu ook hier uitleg. Tot mijn grote verbazing konden ze me niet verder helpen en probeerde ze me af te wimpelen. Met veel moeite heb ik een afspraak kunnen maken voor 1 mei. Over 2.5e maand dus. Wat moet ik nu doen? Mijn oor doet met de dag meer pijn en als ervaringsdeskundige weet ik dat het niet goed voelt.
    De huisarts kan verder niets en de KNO-arts doet geen moeite en wuift het weg.

    Wat zijn mijn opties?

    Mvg
    Ruben

    Reageer
    #2

    moet je eens foodgrade waterstof van 3% proberen gr.pauli

    Reageer
Reageer op: Oorontsteking te nauwe gehoorgang


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief