Stukje tosti vast in keel

  • #1

    Sinds gistermiddag zit er een stukje van mijn tosti vast in mijn keel.
    Ik kan gelukkig wel gewoon ademen, maar het is echt een rotgevoel en maak ook meer speeksel aan nu.
    Ik heb al drank met koolzuur, ontbijtkoek, banaan en een heleboel thee met honing en hoesten geprobeerd, maar ik krijg het niet weg.
    Ik denk ook niet dat het voelt alsof er iets in m'n keel zit en dat ik nu alleen een beschadiging of wondje zou voelen, want het stukje schiet soms heen en weer van links naar rechts.

    Als het te lang aanhoudt ga ik uiteraard naar de huisarts voor zover deze tijd voor mij heeft in deze coronatijd, maar heeft iemand misschien nog tips om het stukje toch op de een of andere manier door te krijgen??

    Reageer
    #2

    Ik denk niet dat er een stukje vastzit hoor. Maar een scherp stukje van de korst kan wel een klein wondje in je keel hebben veroorzaakt en dat geeft dan idd zo'n vervelend gevoel

    Reageer
    #3

    Dank voor je reactie!

    Ik voel het stukje echter wel bewegen van links naar rechts. Elke paar uur verplaatst het zich weer. Dan kan het toch geen wondje zijn?

    Reageer
    #4

    Dan moet je naar de dokter gaan en ernaar laten kijken

    Reageer
Reageer op: Stukje tosti vast in keel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief