Neus bot.

  • #1

    Hallo.

    Ik heb al een lange tijd dat mijn neus botje in mijn rechter neus gat scheeft staat. Waarschijnlijk is dit gekomen door dat ik ooit ergens tegen aan gesprongen ben met mijn neus. Hij was toen niet gebroken volgens de dokters.

    Door mijn rechter neusgat kan ik nu slecht adem halen en ik heb nu de laatste tijd ook steeds meer last van druk in mijn linker oog hoek. Zou dit daarmee te maken kunnen hebben? En zou ik ermee na de dokter moeten en wat kunnen ze ertegen doen?

    Bedank,

    Sam.

    Reageer
    #2

    Een scheefstand van het neusbotje kan in verband staan met de door u gepresenteerde klachten van neusverstopping en frequente sinusitis.

    Neusverstopping is een veel voorkomende klacht die van belangrijke invloed kan zijn op uw dagelijks functioneren en gevoel van welzijn.

    Het neustussenschot kan door een KNO-arts rechtgezet worden. Dit gebeurt meestal tijdens een operatie onder narcose, tijdens een dagopname.

    Indien u klachten blijft houden is een verwijzing naar de KNO-arts op zijn plaats voor nader onderzoek.

    Reageer
    #3

    Lees deze folder van de KNO-artsen vereniging:

    http://www.kno.nl/voorlichting/neusoperatie.php

    Succes!

    Reageer
    #4

    Bedankt voor de gegeven informatie.

    Kan het enige gevolgen hebben voor later als ik me er niet aan laat behandelen?

    Groeten sam.

    Reageer
Reageer op: Neus bot.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief