Oor vaak verstopt

  • #1

    Dit begon eigenlijk al meer dan een jaar geleden. Mijn oor zat sommige dagen dicht voor een paar uur en ging dan weer open. Ik heb mijn oor toen laten uitspuiten bij de dokter en ben doorverwezen naar een neus keel oorarts. Volgens hun werkt mijn buis van Eustatius niet goed. Meer wisten ze er ook niet over. Nu mijn neus zit aan dezelfde kant ook vaak dicht en na zo een lange tijd heb ik nogsteeds soms last van een verstopt oor, alsof er water in zit. Het is wel al veel minder als vroeger maar toch blijf ik me afvragen of er echt niets aan te doen is. Ik moet wel zeggen dat ik een hele erge knarstander ben en dat ik daardoor ook tinitus heb. Kan dit door knarstanden komen? En Is er iets wat helpt? En mijn dokter en specialist had ik niets. Ik had even oordruppels maar dat hielp niet. ?

    Reageer
    #2

    Ik moet wel zeggen dat ik vaak verkouden lijk zoals verstopte neus en slijm in mijn keel. Kan dit misschien door te roken komen? (Ik weet dat het slecht is)

    Reageer
Reageer op: Oor vaak verstopt


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief