Raar gevoel in keel (één kant)

  • #1

    Hallo allemaal, ik zit met iets vreemds. Een lange tijd terug had ik hete muntthee gedronken en ineens kreeg ik last van een opgezwollen, pijnlijke tong en keel maar aan één kant. Daarna kreeg ik ineens opgezette lymfeklieren in de hals en voelde ik duidelijk een bobbel in de hals. Toevallig is dat ook een kant waar ik een wortelpuntontsteking heb (dus of dat een link is weet ik niet)

    Ik heb eigenlijk altijd wel "last" blijven houden met praten, slikken en eten sinds ik dat momentje heb gehad. De lymfeklieren zijn toen na 2 weken minder geworden tot helemaal weg. Nu voel ik geen opgezwollen lymfeklieren ofzo. Maar als ik praat krijg ik precies aan die kant een soort van kriebel en irritatie in me achterste keelholte, en die zijkant tong is ook geïrriteerd. Wat kan dit zijn? Ik ben in de 30..

    Reageer
    #2

    Dat met de thee was trouwens al twee maanden geleden gebeurt.

    Reageer
    #3

    Misschien toch iets verbrand in de keel

    Reageer
    #4

    Wat kan ik daaraan doen om het minder te krijgen? Ik denk meteen aan de ergste vormen ziektes maar ik heb ook een medische angst ontwikkeld (na medische misser)

    Reageer
    #5

    Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
Reageer op: Raar gevoel in keel (één kant)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief