Keel- of amandelontsteking? Corona?

  • #1

    Hallo,

     

    Ik heb al dik een week last van m’n keel. Het geel gearceerde deel op de eerste foto, zijn dat je amandelen? Zo ja, ze zijn aan beide kanten donkerpaars en aan één kant lijkt er een soort witte punt op te zitten. Ook lijken ze enigszins opgezwollen, maar niet erg. M’n huig en keelholte zelf zien er ook geïrriteerd uit. Dit is niet zo goed te zien op de foto. M’n gehemelte en tong zijn geel.

    Slikken gaat op zich wel, maar heb wel constant een droge mond en dorst. Ik heb geen koorts. Ook geïrriteerd neusslijmvlies, resulterend in regelmatig niezen en zo nu en dan een loopneus.

    Wat kan dit zijn? Moet ik me zorgen maken? Is het verstandig om naar de huisarts te gaan of kan ik dit nog wel een week aankijken? Kan dit corona zijn? Of is koorts dan vereist?

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Of dit van Corona is, kan alleen maar worden vastgesteld door een test. Je hebt geen last van allergieën?

    Reageer
    #3

    Oh en daarnaast: ik heb geen droge hoest oid. Wel ook gelijktijdig met de pijn aan m’n keel een aft op m’n tandvlees gekregen.

    Reageer
    #4

    Voor zover ik weet heb ik geen allergieën

    Reageer
    #5

    Dan kan het een keelontsteking zijn

    Reageer
Reageer op: Keel- of amandelontsteking? Corona?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief