• #1

  Is een enkel wit vlekje in je keel reden voor zorgen? Of kan dit ook gewoon een stukje eten zijn dat niet goed wegspoelt oid? Ik heb nergens last van maar door mijn angststoornis ‘zoek’ ik als het ware naar symptomen en daardoor krijg ik angsten. Ik ga ook bijna op vakantie dus het zou heel naar zijn als ik nu ineens een keelontsteking oid krijg. Excuses voor de wat ‘vieze’ foto, ik had hiervoor één biertje gedronken.

  Reageer
  #2

  Het kan een amandelsteentje zijn.

  Reageer
  #3

  Is dat ernstig/een probleem? Ik heb nergens last van namelijk. En hoe wordt het veroorzaakt.

  Reageer
  #4

  Ik heb wel last van een droge mond door het warme weer en op mijn rug slapen en ik drink de laatste tijd meer zuivel dan normaal (elke dag ongeveer 2 glazen melk). Kan dat een oorzaak zijn?

  Reageer
  #5

  Ik heb met een nat wattenstaafje een stukje eraf gekregen. Ben voorzichtig te werk gegaan. Er zit nu nog maar een klein stukje. Kan dit kwaad?

  Reageer
  #6

  Oh oeps... Op de ene site las ik dat ik het kon weghalen met een nat wattenstaafje, en op de andere site zeggen ze juist dat ik het niet moet doen ivm beschadigingen. Ik ben wel voorzichtig te werk gegaan, zo ver dat mogelijk was in mijn keel. Er is een gedeelte af en ik zal er niet meer aanzitten. Maar ik vroeg mij af of dit nu kwaad kon dat ik dit heb gedaan?

  Reageer
  #7

  Zuivel maar ook andere etensresten kunnen zich in die kuiltjes verzamelen. Dat is verder niet gevaarlijk. Regelmatig gorgelen met zoutwater kan dat voorkomen. En het je kunt het inderdaad met een wattenstaafje voorzichtig proberen te verwijderen. Ook dat kan geen kwaad

  Reageer
  #8

  Dus het is eigenlijk een heel normaal verschijnsel dat iedereen wel eens heeft? Of wordt het veroorzaakt door iets achterliggends?

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dat is een vrij normaal verschijnsel

  Reageer
  #10

  Dus ik hoef mij geen zorgen te maken over iets achterliggends?

  Reageer
  #11

  Nee hoor

  Reageer
  #12

  Mooi. Zou u het aanraden om hen weg te halen met een wattenstaafje? Ik las namelijk dat zo’n kleintje niet veel klachten geeft zoals een stinkende adem oid. Ook mijn vriendin ruikt er niets van zegt ze

  Reageer
  #13

  Gewoon zitten laten

  Reageer
Reageer op: Keel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief