10 cent ingeslikt

  • #1

    Beste mensen,
    Tijdens een telefoongesprek ben ik van mezelf wel gewend dat ik random voorwerpen vast pak, en soms ook dingen met mijn tanden vast pak, zoals een pen of iets dergelijks. Vandaag ging het om een 10 cent munt, dat vervolgens naar achteren is geschoten.

    Wat is nu handig, moet ik het nog even aankijken? Hoe groot is de kans dat het er vanzelf weer uitkomt? Stel het blijft ergens steken, ga ik dat dan ook zelf merken?

    Reageer
    #2

    Dat komt er doorgaans vanzelf weer uit

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je reactie. Ik maak me nog een beetje zorgen. Ik heb gisteren meerdere keren het toilet bezocht, maar helaas kwam er niets uit, wat mij een beetje ongerust maakte omdat ik aan verstopping moest denken. Gelukkig is het net wel gelukt, echter zat het muntje hier niet bij. De ontlasting was ook iets minder dan normaal, zeker met een dag ertussen. Moet ik me nu alsnog zorgen maken, of is dat nog te vroeg?

    Reageer
    #4

    Je kunt contact opnemen met je huisarts als je er ongerust over bent

    Reageer
Reageer op: 10 cent ingeslikt


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief