Stekende oorpijn

  • #1

    Vorige week had ik opeens last van een stekende oorpijn in beide oren. Het is niet langdurend en gaat dus na een korte duur weer weg. Vandaag had ik het weer toen ik buiten liep. Normaliter heb ik nooit last van oorpijn enkel als het heel koud is en/of waait. Ik heb wel last van hooikoorts. Ik heb een graspollen allergie en ik heb daar de afgelopen twee weken veel last van gehad. Soms heb ik dan ook jeuk in mijn oren (en jeuk in keel en neus). Ik merk heel soms ook een lichte druk op de klieren tussen mijn wang en oor dus ik denk dat het hooikoorts gerelateerd is? Ik ben daarnaast ook zwanger 25 weken. Is het iets om na te kijken bij de ha? Verder voel ik mij prima behalve af en toe moe bij weinig slaap en soms wat spanningshoofdpijn bij stress.

    Reageer
    #2

    En nu is die stekende pijn bijvoorbeeld weer weg maar lijkt er nog een lichte “druk” op mijn oren dat ik vooral voel als ik slik of gaap. Ik heb ook wat jeuk in keel van de hooikoorts.

    Reageer
    #3

    Ik zou toch even naar de huisarts gaan en ernaar laten kijken

    Reageer
Reageer op: Stekende oorpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief