Blijvende keelklachten aan 1 kant

  • #1

    Al ruim. 1,5 jaar heb ik keelklachten aan de rechterkant achter mijn bogen, zeg maar. Het is een gevoel alsof er iets zit wat scherp is, dus wat ik. Constant voel al ik moet slikken Ik ben al bij 2 kno artsen geweest en de laatste heeft mijn keelamandelen vorig jaar juli verwijderd. Deze waren chronisch ontstoken en dat was wat de klachten veroorzaakten... Maar nee dus... Ook nu nog steeds heb ik het gevoel dat er iets in mijn keel zit wat daar niet hoort. Af en toe trekt mijn rechteroor ook iets. Een soort strak gevoel. Herkent iemand dit?

    Reageer
    #2

    Als je last hebt van je keel in combinatie met je oor klinkt het als de buis van eustachius. Dit is een verbinding van je oor naar je keel/neusholte. Een trekkend oor klinkt alsof je last hebt van je kaakspier. Ziet de kant die raar voelt er anders uit dat de ‘normale’ kant?

    Reageer
    #3

    De kant waar ik dus klachten heb is iets meer aanwezig als de andere kant. Het lijkt of het na mijn amandel operatie meer asymmetrisch is. Maar het kan ook altijd zo zijn geweest aangezien mijn flinke amandelen er altijd voorgingen.

    Kaakspieren zou best kunnen.. Osteopaat vertelde dat ik helemaal gespannen was en ook bij mijn kaakgewricht. Ik ga van de week toch maar weer eens naar de huisarts.

    Soms maak ik me erg zorgen over het feit of het toch niets ernstigers is..

    Reageer
    #4

    Hoi Kiki46...jou klachten komen mij bekend voor.

    Ik heb precies de zelfde klachten maar dan links..

    Net of er iets scherps zit...wat er niet hoort te zitten.

    Ook ik heb diverse onderzoeken gehad en in de keel gekeken met een cameraatje.

    En bij kaakchirurg....uit niks blijkt dat er iets zou zijn,terwijl ik het duidelijk voel.

    Dit kan natuurlijk heel iets anders zijn aan wat jij hebt of ervaart.

    Totdat mijn kaakchirurg zei,ik denk dat je zenuwpijn hebt...nu slik ik spierverslappers..en de pijn  is werkelijk weg.

     

    Met vriendelijk groet?

     

    Reageer
    #5

    Hoi Tan.

    Bedankt voor je antwoord. Zo blij dat iemand iets herkent. Mag ik vragen welke spierverslappers jij gebruikt? Dan kan ik dit is meenemen naar de huisarts toe. Na 1,5 haar 24/7 dit gevoel te voelen, daar wordt je bijna depri van...

    Reageer
    #6

    Hey Kiki 46, weet je ondertussen waardoor je klachten hebt? ik ervaar juist hetzelfde maar dan langs mijn linkerkant. Ook amandelen laten verwijderen maar klachten blijven. Bedankt!

    Reageer
Reageer op: Blijvende keelklachten aan 1 kant


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief