Borrelend geluid keel

  • #1

    Sinds een half jaar heb ik last van een borrelend geluid dat uit mijn keel komt. Enkele seconden nadat ik iets gedronken of geslikt heb, hoor ik het. Het volume van het geborrel/gepruttel verschilt per keer. De ene keer is het nauwelijks te horen en de andere keer is het vrij luid. Inmiddels al veel onderzoeken gehad maar er zijn geen afwijking gevonden. Gelukkig, maar het blijft erg vervelend. Herkent iemand deze klacht? Zo ja, is er een manier om er vanaf te komen?

    Reageer
    #2

    Beste Miesje,

    Ben je al achtergekomen waar dat borrelende geluiden vandaan komt? Ik heb drie maanden precies hetzelfde klacht, de kno arts heeft in mijn keel gekeken en geen afwijking gevonden. Ik ben ook nogal gestrest hierdoor.

    Gr. X

    Reageer
    #3

    Al geprobeerd te slikken en dan in de spiegel te kijken of je iets kan zien als je keel het geluid maakt?

    Reageer
    #4

    Ik heb hier ook last van. Daarnaast een brok in de keel gevoel. Soms blijft er ook eten in mijn keel hangen en boer ik dit op.

    Waar kan dit door komen?

    Reageer
    #5

    Heb je veel stress of spanningen?

    Reageer
    #6

    Nee geen last van stress of spanning.

    Reageer
    #7

    Het zou dan met je maag te maken kunnen hebben. Ga met de kachten naar de huisarst

    Reageer
    #8

    Ik heb ook last van dat gevoel en geluid, ik weet dat mijn slokdarm naar voor duwt door ongeval (mijn nekwervels zijn vervangen door blokjes en vijzen) morgen moet ik terug ziekenhuis verder onderzoeken laten doen.
    Mijn tip is ga eens naar neus keel oor arts.....

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hee, ik herken dit ook! Net als jou heb ik geen last van stress of spanning. Ik heb het nadat ik iets heb gedronken of gegeten (meestal bij warm eten en drinken), zoals thee, pizza enz. Nadat ik heb gedronken blijft het maximaal vijf minuten en dan gaat het weer weg. Als ik dan weer ga drinken komt het weer terug. Super irritant. Het voelt als een borreltje in mijn keel. Mijn moeder zegt dat het maagzuur kan zijn, maar daar geloof ik niks van :). Weten jullie wat het is?

    Reageer
Reageer op: Borrelend geluid keel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief