Tinnitus

  • #1

    Ik heb nu al ruim 4 weken last van een wasmachine geluid in mijn oren waardoor ik heel slecht slaap, en gehoorapparaat heb ik al jaren dus gehoorschade lijkt uitgesloten, wat kan ik hier aan doen en hoe kan ik met dit geluid omgaan zodat ik weer gewoon kan slapen? Er wordt mij geadviseerd te testen voor een eventueel implantaat maar ivm mijn werk kan ik geen uitwendige apparatuur op m'n hoofd dragen, ik heb nu vrijwel onzichtbare gehoorapparaatjes in mijn oren, wat zijn de opties voor implantaat?
    Groetjes peet

    Reageer
    #2

    ga eerst eens naar de audicien en laat naar de apparaatjes kijken. Als dat niets oplevert, ga dan naar de KNO-arts

    Reageer
    #3

    Ben bij gehoor specialist en huisarts geweest schijnbaar is stress de oorzaak,  wat best mogelijk zou kunnen zijn, ik zoek een manier om met dit geluid om te kunnen gaan zodat ik goed kan slapen,  loop ook bij psychiater maar die blijft over implantaat drammen.

    Reageer
    #4

    Als stress de oorzaak is, dan hebben implantaten geen zin. Daar gaat de stress ook niet mee weg. En tinnitus raak je daar ook niet mee kwijt. Dat is dan eerder iets voor een psycholoog en therapie (mindfulness bijvoorbeeld)

    Reageer
    #5

    Mindfulness? Oké daar heb ik nog nooit van gehoord,

    Reageer
Reageer op: Tinnitus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief