Buis van Eustachius

  • #1

    Ik zal nog maar eens een bericht plaatsen aangezien de vorige niet is beantwoord. Ik heb sinds februari een soort van kraak / zoemgeluid in mijn oor als ik in een luide omgeving terechtkomt. Ik ben ondertussen naar de huisarts geweest en die had me pillen voorgeschreven. Die heb ik ingenomen, geen resultaat. Ondertussen ben ik naar een oorspecialist geweest en die vertelde dat mijn buis van Eustachius niet goed werkte door een allergie. Zij heeft me vervolgens ook pillen gegeven, deze leken te werken maar toch was het niet helemaal weg. Toen ben ik met het vliegtuig op vakantie gegaan en sindsdien is het alleen erger geworden. Is dit wel degelijk iets aan mijn buis van Eustachius of moet ik me ergens anders over zorgen maken? (tinnitus, ...) Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Je hebt het antwoord eigenlijk al van de KNO arts gehad. Waarom zou die een fabeltje vertellen? Ik neem toch aan dat die ook wat onderzoek heeft gedaan.

    Reageer
Reageer op: Buis van Eustachius


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief