Huig plakt aan amandel

  • #1

    Hallo,

    Mijn dochtertje van 5 heeft met tijden een vreselijke geur uit haar mond. Gebit/mondhygiëne zijn beiden in orde. Tandarts geen bijzonderheden.

    Ze is bijna nooit ziek, soms wat verkouden maar niet noemenswaardig. Klaagt wel sinds november met regelmaat over oorpijn links.

    Nu keek ik laatst is haar keel en ook vandaag weer toen ik de onaangename geur rook en zag dat haar huig helemaal vastgeplakt lijkt te zitten aan de zijkant. Met een spateltje komt hij lost maar kort erna zit hij weer aan de zijkant "vastgeplakt". Ik hoor haar niet over keelpijn en of slikklachten.

    Ze kan wel flink snurken. Is dit normaal? Naar de huisarts? Kan dit toch iets van een keel/amandel probleem zijn? Of heeft ze gewoon een wat langere huig en is de geur soms toeval?

    Graag advies, we zijn geen "dokterlopers" namelijk.

    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Zie foto

    Bijlagen:
    Reageer
    #3

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen zonder enig onderzoek. Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
    #4

    Iemand tips?

    Reageer
    #5

    Je zou eens naar de huisarts kunnen gaan als je er last van blijft houden

    Reageer
    #6

    Hoi @Fleur, ik weet dat het al meerdere jaren geleden is voor je, maar ik ben benieuwd of je nog naar de dokter bent geweest. Hoop dat je dit nog leest 🙂 Mijn zoontje (4) heeft namelijk precies hetzelfde! Dokter geeft ook niet echt gehoor zolang hij niet echt ergens last van heeft.

    Reageer
    #7

    Ik ben ook benieuwd of de dokter hier iets over heeft gezegd?

    Reageer
Reageer op: Huig plakt aan amandel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief