Bolletje onder/achterkant teelbal

  • #1

    Beste , tijdens het douche voelde ik aan mijn linker teelbal een touwachtig bobbeltje wat aan de onderkant/achterkant van me linker teelbal zit. Het zit niet in de teelbal maar echt eraan. En als ik dan iets hoger ga voelen voel ik wel wat verdikte aders ofzo. Maar helemaal aan het uiterste punt van me teelbal en dan aan de achterkant voel ik een bobbeltje zitten. Iemand hier ervaring mee gehad?

    Reageer
    #2

    Dat is dus de bijbal. En die hoort er te zitten

    Reageer
    #3

    Maar aan de linker bal voel ik dat wel overduidelijk en aan de rechterkant voel ik dat bijna niet. Klopt dat?

    Reageer
    #4

    Dat is inderdaad heel normaal

    Reageer
    #5

    Ik heb nog een keer gevoeld onder de douche en het is echt een soort van knobbeltje ofzo. Kan het zijn dat mijn bijbal dan vergroot is ofzo. Want bij me rechter bal voel ik dat helemaal niet.

    Reageer
    #6

    Nee, het verschil is heel normaal

    Reageer
    #7

    Dus het kan geen kanker zijn ofzo want daar was ik een beetje bang voor. En overal lees ik dat het kanker meestal een knobbeltje is maar dan aan de voorkant of zijkant van de bal zit. Maar bij zit er echt iets aan de onderkant en dan aan de achterkant.

    Reageer
    #8

    Het is gewoon je bijbal hoor

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Bolletje onder/achterkant teelbal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief