Alternatieve behandeling

  • #1

    Beste Forumleden, Vandaag is bij mijn moeder longkanker geconstateerd. Het betreft uitzaaiingen van baarmoederkanker die ze in 2013 heeft gehad. In 2014 heeft ze een zware hersenbloeding gehad waaraan ze linkszijdige verlamming heeft overgehouden en lichamelijk beperkt is. Gezien haar lichamelijke staat en het feit dat het vrij radicaal in haar longen verspreid (meerdere tumoren waarvan de grootste 1,5 cm is) zit is behandeling in de vorm van chemo en bestraling niet meer mogelijk en daarbij te belastend voor haar. Momenteel heeft ze nog geen klachten. We willen haar graag zou lang mogelijk op een voor haar kwalitatief goede wijze bij ons houden. De arts geeft haar een indicatie van een maand tot een jaar. Nu ben ik op zoek naar alternatieve behandelingen die kunnen bijdragen aan vertraging van het kankerproces en verlichting van klachten in een later stadium. Wellicht geen reeele verwachting maar ik doe toch maar een poging. Wie kent er goede behandelingen, bepaalde diëten, en andere dingen die hieraan kunnen bijdragen. Graag jullie hulp! Groeten Martin

    Reageer
    #2

    Bij kanker spelen er factoren als voeding, tekorten aan diverse voedingsstoffen, een te laag melatonineniveau, verzuring van het lichaam en te weinig zuurstof in de cellen.
    Chemo en andere medicijnen zorgen voor tekorten aan allerlei voedingsstoffen in het lichaam. Grote doses vitamine C kunnen ondersteunend werken. Een sporenelement als indium verbetert de hormonen en helpt de melatonineaanmaak.
    Bij longproblemen ook denken aan ontgifting van het lichaam Bij hersenbloeding speelt een te hoog homocysteïne een rol, mede door tekorten aan diverse voedingsstoffen.
    Zelf bezig met een Kambokuurtje vanwege andere klachten. werkt sterk ontgiftend. Moet iemand dan ook zelf willen.

    Reageer
Reageer op: Alternatieve behandeling


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief