Vraagje

  • #1

    Ik heb al een tijdje grote lymfeklieren in hals en oksels. Daar word gezegd dat het niet gek is. Ze zitten er al geruime tijd. Maar nu voelde ik vannacht op mn sleutelbot bij t borstbeen ook een bultje. T lijkt op een lymfeklier maar weet het niet zeker. Ik ben meteen bang voor een uitzaaiing. Heb vorige week maandag thorax laten maken en hier was niets op te zien. Nu vraag ik me af. Zijn uitzaaiingen te zien op een thorax?

    Reageer
    #2

    Dat heeft niks met uitzaaiingen te maken. Dan zou er ook een tumor aanwezig moeten zijn en dat zou op de foto wel gezien zijn.

    Reageer
    #3

    Ik heb namelijk nu ook onder mn sleutelbeel een bultje die te bewegen is. Bij mn borstbeen. Ik raak dan meteen volledig in paniek.. helaas

    Reageer
    #4

    Geen reden om in paniek te raken. Lymfeklieren zijn doorgaans een volkomen onschuldig verschijnsel en zijn maar zelden reden van een ernstige aandoening.

    Reageer
Reageer op: Vraagje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief