gevolgen kanker

  • #1

    Hey iedereen,

    ik, Jolien, en 2 medeleerlingen van mezelf zijn studenten op het Koninklijk Lyceum in Antwerpen. Wij doen een onderzoek naar de gevolgen van borstkanker en prostaatkanker op sociaal, economisch en psychologisch vlak omdat wij vinden dat er heel weinig aandacht wordt besteed aan de gevolgen van deze verschrikkelijke ziekte.
    Enkel de diagnose en de behandeling worden vaak als de moeilijkste periode gezien, maar aangezien wij zelf al een aantal keer geconfronteerd zijn met kanker en de behandeling ervan, weten wij dat de gevolgen ook heel moeilijk en blijvend kunnen zijn. Daarom vinden wij het dus belangrijk dat hier meer aandacht aan wordt besteed door de maatschappij en directe omgeving.

    Wij zoeken dan ook mensen die aan ons onderzoek willen meewerken.
    Ben jij of ken jij een ex-patiënt van borst- of prostaatkanker? Help ons dan de gevolgen van kanker eindelijk ook de nodige aandacht te geven.
    (contact opnemen kan via [email protected])

    Alvast bedankt,
    Jolien, Chelsea en Lukas.

    Reageer
Reageer op: gevolgen kanker


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief