Is dit prostaat pijn?

  • #1

    Ik heb nu af en toe eens last van gloeiend of brandend gevoel aan mijn schaambeen. Links en rechts ook met uitstralingen. Echt gloeiend warm gevoel.

    Nu ben ik naar de urologie geweest en die zei dat is niks en heeft gezegd je moet je er niet druk over maken. Echter belemmert het me wel. Het brand enorm. Ook heb ik al een urine test gedaan voor blaasontsteking misschien en dat was er ook niet. Ik snap het even niet meer.

    Dit kan toch niet niks zijn. Gewoonweg brandend gloeiend gevoel aan schaambeen. Ik ben 30 jaar alleszins.

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. De prostaat is het in ieder geval niet, want die zit daar niet. Zouden het wellicht spieren kunnen zijn? Heb je er wellicht last van na bepaalde activiteiten?

    Reageer
    #3

    Ik deed altijd aan cardio rustig joggen maar afgelopen 2 weken ben ik om de 3 dagen intensief intervaltrainingen aan het doen voor een nog sterkere conditie. enorm hardlopen en dan wat rustiger. Misschien heeft ht hiermee iets te maken.

    Reageer
    #4

    dat zou heel goed kunnen

    Reageer
Reageer op: Is dit prostaat pijn?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief