Maagklachten

 • #1

  Goedemiddag,

  Ik heb nu iets langer dan een week maagklachten, ik heb opramazol gekregen en het zou moeten verminderen.

  Het is wel ietsje afgenomen maar voel het nog steeds best erg, ik heb pijnlijke plekken in mijn buik en vooral erg last van mijn rug. Ik moet het nog aankijken vab mijn dokter maar ben me wel echt zorgen aan het maken. Als ik rustig lig gaat het meestal beter. Ook heb ik al weken last van keelpijn maar ook in mijn keel kon ze niks vinden. Ik ben 25 jaar en altijd een brok spanning, door mijn hoofdpijn heb ik een tijd geleden aardig wat sterke pijnstillers genomen, daarna gewoon een maand geen last gehad, en ook geen pijnstillers genomen en nu ineens last. Ene dag is het ook minder dan de andere dag, ben vaak misselijk en me rug voel ik continue.

  Wat zou het kunnen zijn? Een geïrriteerd slijmvlies vind ik gek want na die vele pillen heb ik een maand lang geen last gehad, en mn rug doet zeer en de omaprazol helpt niet heel erg.

  Help?!

  Reageer
  #2

  Ga dan terug naar de huisarts en vraag een verwijzing voor de MDL-arts

  Reageer
  #3

  Maar ik wil graag van andere horen of het wel een ontsteking kan zijn? Ik heb hypochondrie dus ben vaak opzoek naar bevestiging, of dat iemand misschien een idee heeft van wat het kan zijn

  Reageer
  #4

  Ja, maar dat kan niemand je zo zeggen. Daarom ook de verwijzing naar de MDL-arts. Maar een geïrriteerd slijmvlies zou best kunnen

  Reageer
  #5

  Als je toch al veel spanningen hebt kan het goed zijn om daar ook wat aan te doen. In elk geval zorgen voor lichaamsbeweging om je spanningen weer kwijt te raken. Ook je voeding is belangrijk. Beter zo min mogelijk geraffineerde suikers eten. beter zorgen voor complexe koolhydraten en die combineren met voldoende eiwitten, gezonde vetten en voldoende vezels, ofwel groente en fruit. Door die combinatie worden de suikers langzamer opgenomen en worden je hormonen en neurotransmitters beter geregeld. Ook goed luisteren naar wat jouw lichaam nodig heeft. Veel mensen hebben voedselovergevoeligheden en dan kan je die producten beter vermijden. Ook kan het zijn dat je wat tekorten hebt, zoal bijv magnesium, vitamine b en d en omega 3. Magnesium helpt om je lichaam wat te ontspannen. Als je goed voor je lichaam zorgt zit je lekkerder in je vel en maak je je misschien ook wat minder zorgen.

  Reageer
Reageer op: Maagklachten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief