Heel erg bang

  • #1

    Goedeavond, ik ben heel erg bang dat ik lymfklierkanker heb. Ik weet van mezelf dat ik beetje hypochonder ben. Maar ik ben nu echt bang dat ik lymfklierkanker heb.

    Al 1 jaar lang heb ik zeker elke maand keelpijn.

    Geen keelpijn waar ik dood van ga, maar wel keelpijn als ik slik, ik voel de pijn ook gewoon zonder slikken maar niet heel erg. Ook zijn mijn klieren onder mijn oksel en nek dan opgezet. Vooral die in mijn oksel voel ik dan zonder te voelen. Dit gaat ook weg, als de โ€œ keelpijn โ€œ over is. Hieronder een foto hoe mijn keel eruit ziet.

    Ik ben echt doodsbang dat het lymfklierkanker is. Omdat ik dit gewoon elke maand heb, naar mijn idee vaker in de winter periode dan in de zomer, maar in de winter echt elke maand.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    ga dan met de klachten naar de huisarts!

    Reageer
    #3

    Ik schrik heel erg van deze reactie! ๐Ÿ˜ข

    Reageer
    #4

    Waarom schrik je daar dan van? Je hebt al bijna 1 jaar lang last van keelpijn. Denk je niet dat het verstandig en normaal zou zijn als je dan een keer met de klachten naar de huisarts gaat? En met lymfeklierkanker heeft dan helemaal niets te maken.

    Reageer
Reageer op: Heel erg bang


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief