Lymfeklieren

  • #1

    Beste,

    Ik heb sinds april al last van vergrote lymfeklieren in mijn hals na verkoudheid. Ze zijn niet zichtbaar, maar wel voelbaar. In juli naar de huisarts geweest, ze zei dat ze beweegbaar waren en dat ik geen zorgen moest maken, maar toch een bloedtest, omdat ze nu al een tijdje zitten. Alles was goed met de bloedtest, maar nu lees ik dat niet alles met een bloedtest is te achterhalen. Moet ik zorgen maken? Voor de rest geen klachten.

    Reageer
    #2

    Daar hoef je je verder geen zorgen over te maken. Die kunnen nog lange tijd wat aanwezig zijn. Maar ga er niet teveel aan zitten friemelen.

    Reageer
    #3

    Dank voor uw reactie. Hoe lang kan zoiets duren? Dokterassistent gaf aan dat ik volgende maand contact moet opnemen als ze nog aanwezig zijn. Ik Zo ja, dan willen ze een echo laten maken. Vandaar mijn zorgen ?

    Reageer
    #4

    Die kunnen maanden en soms nog langer aanwezig blijven. En een echo maken is dan toch een standaard onderzoek

    Reageer
    #5

    Dank u wel, ik ben gerustgesteld!

     

     

     

    Reageer
Reageer op: Lymfeklieren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief