Lymfeklieren

  • #1

    Goede avond,

    Ik ben een meisje van 17, al sinds een halfjaar voel ik een kleine “erwtje” // bultje achter mijn oor het zit op mijn schedelbot. Ik ben al langs de huisarts geweest en die zei dat het een lymfeklier was en dat ik een maand moest wachten omdat ik toen een hele grote schaafwond had en echter net koorts had gehad. Na een aantal weken kreeg ik keelpijn en werd ik verkouden. Nu heb ik nog steeds last van een loopneus maar verder geen echte klachten meer. Het bultje zelf lijkt soms kleiner te worden en soms weer groter te worden. Daarnaast voel ik me echter niet uitgeput, heb ik geen gewichtsverlies gehad en geen last van zweetaanvallen wel soms dat mijn wangen wat rood worden maar dat is denk ik normaal ( door dikke sweaters ) . Ik vraag me af of dit iets ernstig is want een maand is al voorbij alleen ik ben niet naar de dokter geweest omdat ik namelijk dus weer koorts kreeg.
    Ik hoop dat ik snel een reactie te krijgen

    Nog een fijne avond

    Reageer
    #2

    Het is een onschuldig verschijnsel

    Reageer
    #3

    Ik ben 3 weken geleden na de huisarts gegaan vanwege opgezette klieren. Die dacht in 1e instantie aan ontstoken lymfeklieren dus had ik antibiotica gekregen. Na 2 dagen werd ik alleen maar zieker dus uiteindelijk na het ziekenhuis gestuurd waar alles in snel tempo is uitgevoerd. Bloed prikken (geen ontsteking of infecties) toen een echo + punctie waarna ik de mededeling kreeg we hebben een vermoeden maar doen er geen uitspraak over, je word deze week nog geopereerd en een mri scan. Moet ik me zorgen maken? Of kan het ook nog iets anders zijn? Aanstaande maandag krijg ik pas de uitslagen van de scan en de biopt.

    Reageer
    #4

    Dan toch maar even afwachten... er zit niets anders op.

    Reageer
Reageer op: Lymfeklieren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief