Angst

  • #1

    Hallo ik heb een vraag. Ik heb echt erge angst dat ik iets ernstigs heb.

    Afgelopen week kreeg ik keelpijn en hierbij had ik een bloedsmaak. De keelpijn is inmiddels weg. Wel heb ik jeukende oren. Eerst deden de oren pijn. Ook heb ik een paar dagen een klein beetje pijn gehad aan mijn linkerkaak.

    Nu is mijn angst dat ik al sinds de keelpijn die bloedsmaak heb. Elke keer als ik hoest heb ik een bloedsmaak in mijn mond. Soms hoest ik dikke groen/bruine klodders slijm en daar word ik misselijk van. Verder heb ik de laatste dagen wel een hoest prikkel en zit daar meestal geel slijm bij en soms stukjes slijm.

    Gister heb ik de neus gesnoten en zat er best wat bloed op mijn papier. Het hoesten blijft en vandaag heb ik ook eenmalig met het hoesten wat bloed opgehoest.

    Ik ben doodsbang. Ik ben 29. ik wil nog niet dood

    Reageer
    #2

    En wat zegt je huisarts over deze klachten?
    Er van uitgaande dat je daar contact mee hebt gehad als je zo enorm ongerust bent?

    Reageer
    #3

    De huusarts is vandaag niet te bereiken. Ik dacht dat het wel over zou gaan. Maar ben echt bang vandaar ook hier de vraag.

    Reageer
Reageer op: Angst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief