Heb ik leukemie?

  • #1

    Hallo,

    Ik heb al een langere periode last van zware bloedarmoede, waardoor ik vaak heel moe ben en soms flauw val. Ik heb hiervoor bij het ziekenhuis destijds medicijnen gekregen, omdat het zo ergg was, maar die hebben niet geholpen. Ik heb er nog steeds last van, maar komt er ook bij dat ik in 3 maanden tijd al 8 keer last heb gehad van keelontsteking en opgezette lymfeklieren. Ook doen heel vaak mijn gewrichten pijn, zoals mijn knieën, maar ik dacht dat dat kwam door de reumakwaal in de familie. Ik heb ook last van bloedend en ontstoken tandvlees.

    Ik wil wel naar de dokter gaan, maar hij wimpelt mij vaak af, en ben al vaker de afgelopen tijd geweest met deze problemen. Er wordt niets onderzocht en wordt steeds gezegt dat er vast niks aan de hand is.

    Zou ik leukemie kunnen hebben? En wat moet ik nu doen?

    Reageer
    #2

    Ik ben trouwens 16 jaar

    Reageer
    #3

    Leukemie is niet zo voor de hand liggend.
    Je zou toch terug moeten naar de huisarts met de klachten. Er zal bloedonderzoek gedaan moeten worden om te kijken hoe het nu met je bloedarmoede zit en of je de ziekte van Pfeiffer hebt. Daar passen de klachten wel bij.

    Reageer
Reageer op: Heb ik leukemie?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief